Stai pe onlinesubtitratenoi.info daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

The Nun (2018) Online Subtitrat HD

Filmul The Nun (2018) subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

The Nun (2018) online subtitrat apartine genului horror si este printre cele mai asteptate filme 2018 de acest gen. Pelicula se petrece in jurul unei manastiri din Romania care se afla sub stapanirea unei entitati malefice. Personajul principal este o tanara calugarita care isi pune capat zilelor intr-un mod ciudat. Cei de la Vatican sunt nevoiti sa vina sa investigheze cazul care se pare ca da multe batai de cap. Astfel, la manastirea Carta ajunge parintele Burke impreuna cu calugarita care nici nu a apucat sa-si depuna juramantul. Acestia reusesc cu greu sa descopere ca acea manastire fusese blestemata acum mult timp. Preotul si calugarita sunt nevoiti sa isi riste viata, credinta, chiar si sufletul in lupta cu intunericul care stapaneste manastirea, transformand-o in campul de lupta pentru forta binelui si cea a raului.

The Nun (2018) film online subtitrat

Inca din trailer putem observa ca, probabil este unul dintre cele mai bune filme 2018 de groaza. Se vede ca s-a muncit mult si atat producatorul cat si regizorul si actorii merita toate aplauzele si asteptarile noastre. Site-ul onlinesubtitratenoi.info iti ureaza vizionare placuta!

In cazul in care ti-a placut acest film, te rugam sa lasi un comentariu cu o nota si un motiv pentru l-ai urmarit pana la capat.

Detalii despre film
The Nun (2018)

Genul: Horror

Regizor: Corin Hardy

Actori: Taissa Farmiga, Demián Bichir, Charlotte Hope

Etichete:

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?
 

“The Nun (2018)” 1 comment