Stai pe onlinesubtitratenoi.info daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Premiere filme 2018 – Cele mai asteptate filme!

Premiere filme 2018

Premiere filme 2018

In ultimele luni ale anului 2018, avem multe filme online de calitate pe care le putem vedea oricand gratuit doar pe onlinesubtitratenoi.info. Asadar, in acest articol o sa fie o mica prezentare a filmelor care au premierea in noiembrie respectiv decembrie.

Unul dintre filme este Overlord (2018) care se afla in regia lui Julius Avery si are premierea in data de 9 noiembrie. Este un film de actiune in care povesteste despre doi soldati americani. Un alt film bun si printre singurele care merita sa fie prezentat in afara de Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este Creed 2 (2018) care are premierea in Romania in data de 23 noiembrie si se afla in regia celebrului Steven Caple Jr.

Despre Creed 2 putem spune foarte multe, precum ca il vedem din nou in actiune pe Adonis care este antrenat de Rocky Balboa care acum are misiunea de a il invinge pe fiul lui Ivan Drago. In noiembrie nu sunt foarte multe filme de calitate, insa in decembrie ne putem bucura de Mile 22 (2018) subtitrat si de Bumblebee. Alte filme tari mai sunt Aquaman, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Mary Poppins Returns, Second Act si Mortal Engines.

In alta ordine de idee, articolul se incheie aici, insa nu in ultimul rand, trebuie sa facem o incheiere frumoasa si sa spunem ca trebuie neaparat sa vedeti macar la teatru a doua parte din Morometii, Morometii 2 mai exact.