Stai pe onlinesubtitratenoi.info daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

Jumanji 2 (2017) Online Subtitrat HD

Filmul Jumanji 2 (2017) subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

Jumanji Welcome to the Jungle (2017) online subtitrat sau Jumanji 2 este un film hd de actiune in regia lui Jake Kasdan. Cu subtitlul in romana Aventura in Jungla, acest film ii are ca actori pe Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert. Acesta este un remake ce urmareste aventurile a patru adolescenti care descopera o consola de jocuri video veche. La inceput, acestia au fost foarte bucurosi ca au gasit o consola de jocuri video care avea o vechime foarte mare, se gandeau ca valoreaza o gramada de bani. Din nefericire, dupa un timp de explorare, acestia au fost atrasi de o entitate malefica intr-o jungla periculoasa). Jocul se numea Jumanji si avea ca scop supravietuirea, deci trebuiau sa-l castige daca doreau sa mai traiasca. Tinerii trec prin foarte multe aventuri, aventuri precum luptele cu diferite bestii.

 

Jumanji 2 (2017) film online subtitrat

Inca din trailer se observa ca s-a muncit foarte mult la film si ca anul 2017 doreste sa se termine cu bine in materie de filme. Creatoarea costumelor este Laura Jean Shannon, iar muzica ii apartine lui Henry Jackman. Prima data, Jumanji a fost lansat in 1995, iar acum un sequel bun isi face aparitia.

Detalii despre film
Jumanji 2 (2017)

Genul: Actiune

Regizor: Jake Kasdan

Actori: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas, Laurie Calvert

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?