Stai pe onlinesubtitratenoi.info daca vrei sa vezi cele mai tari filme subtitrate!

All the Money in the World (2018) Online Subtitrat HD

Filmul All the Money in the World (2018) subtitrat este pregatit. Pentru vizionarea acestuia trebuie sa aveti instalata ultima versiune a VLC Media player pe computerul tau!

Filme online subtitrate
Filme online subtitrate

All the Money in the World (2018) online subtitrat este printre cele mai noi filme cu calitate hd. Are titlul in romana Pentru toti banii din lume, este in regia lui Ridley Scott si este distribuit in Romania de catre Vertical Entertainment. Personajele din acest film sunt Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer si apartine genului drama, crima si thriller.
Povestea spune despre Gail care doreste din tot sufletul sa-si recupereze fiul si are doar o singura solutie: sa-l convinga pe bunicul cu foarte multi bani (Christopher Plummer) sa plateasca rascumpararea, in ciuda faptului ca este un om chitros. Atunci cand Getty refuza sa plateasca, Gail devine din ce in ce mai nervos pentru ca fiul lui este singura comoara pe care o are si fara el nu poate sa traiasca. Devine tot mai brutal si se decide sa plece singur in cautarea hotilor si sa dea tot ce poate pentru a-si recupera fiul.

All the Money in the World (2018) film online subtitrat

Vizionare placuta!

Detalii despre film
All the Money in the World (2018)

Genul: Drama

Regizor: Ridley Scott

Actori: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer

Etichete:

Comentarii Doresti sa adaugi un comentariu despre film?
 

“All the Money in the World (2018)” 1 comment